Schilder met verve

Creëren wat je wilt creëren! Geen stillevens of portretten maar stap uit je vaste ritme en denkpatronen en laat je inspireren door je creatieve gedachten. Je krijgt uitleg over kleuren en het gebruik van verf, paletmessen, kwasten en technieken. Je bent bezig met je handen en je gevoel.


Of je nu nooit, ooit of regelmatig een penseel hebt vastgehouden, deze workshop is een geheel nieuwe ervaring. Intuïtief schilderen; kies je kleuren en ga "met verve" aan de slag. Schilder zoals je bent en ontdek hoe leuk dat is.


De kosten van de workshop “schilder met verve” bedragen:

Per workshop van 2 a 2,5 uur p.p. € 35,--
(inclusief materiaal, schildersdoek, koffie, thee, fris en lekkers)

 

Loslaten met verve

Als je dat wat beperkend voor je is loslaat, ontstaat er ruimte om te creëren wat je wilt creëren. Bij deze workshop ligt de nadruk op het leren loslaten door middel van schilderen van kleuren en vormen die je aanspreken.


Veel mensen hebben er moeite mee alles wat op hen afkomt bij tijd en wijle los te laten. Van alle kanten wordt in onze tijd druk op je uitgeoefend.


Het doel van de workshop “loslaten met verve” is je enerzijds te laten ervaren wat loslaten met je doet en hoe je het kunt gebruiken in het jachtige leven van alledag. Anderzijds besteden we in deze workshop aandacht aan kleuren. We geven een toelichting op de betekenis van kleuren. Welke kleur kies je en wat zegt dat over je, maar ook hoe kun je kleur gebruiken om jezelf te ontwikkelen.


Deze workshop staat open voor individuen en/of groepen.


De kosten van de workshop “loslaten met verve” bedragen:


• Per dagdeel p.p. € 45,-- (inclusief materiaal, 1 a
  2 schildersdoeken, koffie, thee, fris en lekkers)
• Per dag p.p. € 100,-- (inclusief materiaal, 2 a 3
  schildersdoeken, buitenactiviteit, lunch, koffie,
  thee, fris en lekkers)

 

 

Wekelijks jezelf bijtanken met verve

Op elke donderdagavond (met uitzondering van de schoolvakanties) tussen 19.30 uur en 22.00 uur biedt Palet aan zee de gelegenheid om op individuele basis te schilderen met verve. Je bent alleen bezig, in het hier en nu. Kom tot rust en schilder je vrij!


Inschrijving uiterlijk tot de voorafgaande maandagmorgen 09.00 uur.


De kosten van de wekelijkse “met verve” bedragen:
• € 15,-- voor losse “met verve” (inclusief materiaal, koffie, thee, en lekkers)
• € 140,-- voor 10 keer “met verve” (inclusief materiaal, koffie, thee, en lekkers)

 

Zie voor data: nieuws en agenda. Voor groepen kunnen we in overleg ook andere data plannen.