Studio te huur

Modern, volledig ingerichte studio in het hartje van de gezellige, sfeervolle, historische stad Middelburg. Gevestigd op de begane grond van een monumentaal pand, gelegen op nog geen 50 meter van het centrale plein, de Markt, waar u kunt genieten van de vele restaurants en terrassen.

Inrichting

De ruime studio van 56m2 is geschikt voor 2 tot 4 personen. Indeling: volledig ingerichte open keuken (koffie, thee, wijn, bier en frisdrank inbegrepen), ruim woongedeelte met zithoek (o.a. tweepersoons slaapbank), eethoek 4 pers., slaapgedeelte met heerlijk 2 persoonbed (boxspring, mogelijkheid tot uit elkaar schuiven), moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is geen tuin bij, maar u loopt zo de stad in of u neemt plaats op het gezellige terras 25 meter verderop. Toeristische info aanwezig.

 

 

 

 

Omgeving

Trein en bus op loopafstand, strand op 6 kilometer, diverse leuke stadjes en dorpen in de buurt. Veere (6 km), Domburg, Zoutelande (12 km). De kustlijn van Walcheren heeft op de meeste plaatsen prachtige duinen, breed strand en schoon zeewater waarin gezwommen, gevist en gevaren kan worden. Belgische steden zijn goed te bereiken via de Westerscheldetunnel of het fiets/voetveer in Vlissingen (6 km).

 

>> naar routeplanner; onze postcode:4331 PG
>> naar informatie openbaar vervoer

 

Prijzen (afhankelijk van seizoen en exclusief toeristenbel):

Week -> 400 – 500 euro

2 nachten (min. verblijf) -> 130 – 175 euro

Extra nacht -> 65 – 80 euro