Verrassend vergaderen met verve

Palet aan Zee biedt vergaderruimte met verve op een bijzondere locatie aan de Boulevard op 19 stappen van het strand.

De ruimte, ingericht met meubelen van wrakhout, straalt rust en intimiteit uit en is van alle gemakken voorzien met o.a. draadloos internet en een beamer.

Er is gelegenheid tot vergaderen op twee verdiepingen, beide vergaderruimtes bieden plaats aan maximaal 8 personen. Op de bovenste verdieping is ons atelier.

Maatwerk

In overleg kan Palet aan Zee een volledig georganiseerde invulling op maat bieden, waarbij gedacht kan worden aan een programma met een workshop schilderen, bodybalance, een strandwandeling, een picknick, een stoelmassage of zelfs een workshop kuilgraven. Schilderen met verve is een geweldige warming up voor een veranderingsproces, kick off en/of aangename break tijdens vergaderingen.
 Op verzoek kunnen wij "met verve" één- of meerdaagse programma’s samenstellen en desgewenst trainers, sprekers, gesprekleiders of notulist regelen. Daarnaast kunnen wij desgewenst ook hotel-, restaurantreservering en/of catering verzorgen. Hierbij valt te denken aan lunches, high tea, borrel met hapje of bijvoorbeeld een wijnproeverij.

Neem gerust contact met ons op om alle ideeën te bespreken, geheel vrijblijvend sturen wij een offerte toe.

Kosten

De kosten van een “met verve” vergaderarrangement bedragen:
• per dagdeel p.p. € 25,--*

  (inclusief koffie, thee, fris en lekkers)
• per dag p.p. € 45,--*

  (inclusief lunch, koffie, thee, fris en lekkers)
• geestverruimende schilderworkshop € 15,-- p.p.

 

* We berekenen een minimumtarief voor 4 personen.